Політика безпеки

Політика конфіденційності

Адміністрація інтернет-магазину з великою відповідальністю ставиться до забезпечення конфіденційності та безпеки наших клієнтів та відвідувачів сайту (далі, користувачів).

    Ми з повагою ставиться до особистого життя користувачів і ніколи не розкриваємо конфіденційну інформацію Користувача третім особам.
    Програмне забезпечення Магазину запитує мінімальний набір призначених для користувача даних виключно з метою оформлення замовлення і доставки товару.
    Якщо Ви захочете уточнити склад покупки, адресу доставки або оплату, то зможете зв'язатися з нашим менеджером по робочим телефонами або написавши нам електронного листа.
    У нашому магазині Вам забезпечено персональне обслуговування на належному рівні, а Вашому відвідуванню ніколи не завадять інші покупці.
    Ми ретельно пакуємо передачі (бандеролі). Спеціально для кожного замовлення наші співробітники роблять спеціальну упаковку, яка надійно зберігає замовлені товари під час їх доставки Вам.
    Поштовим працівникам або працівникам транспортних підприємств немає ніякої необхідності розкривати Вашу бандероль. Товар повинен потрапити до Вас в руки в непошкодженому вигляді.
    Документи, що засвідчують покупку, будуть вкладені всередину прямо разом з товарами, якщо для Вас це буде необхідно.
    Ми гарантуємо анонімність Ваших даних і Вашої покупки. Ми не переглядаємо, чи не поширюємо, що не друкуємо і не посилаємося на будь-яку Вашу інформацію.

Згода на обробку персональних даних

Покупець, реєструючись на сайті даного Інтернет магазину (далі - Сайт), зобов'язується прийняти Згода на обробку персональних даних (далі - Згода) згідно зі ст. 6 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р №2297-VI.

Прийняттям даного Згоди є реєстрація Покупця на Сайті або оформлення замовлення без реєстрації Покупець надає свою згоду на обробку своїх персональних даних з наступними умовами:

1. Згода дається на обробку своїх персональних даних, як без використання засобів автоматизації, так і з їх використанням.

2. Згода дається на обробку наступних персональних даних:

прізвище ім'я по батькові; дата народження; адреса реєстрації та проживання; номери контактних телефонів; адреси електронної пошти.

3. Метою обробки персональних даних є - продаж товарів з сайту, а також обробка замовлень Покупця.

4. Підставою для обробки персональних даних є ст. 6 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р №2297-VI. В ході обробки з персональними даними будуть здійснені наступні дії: збір, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення, використання, блокування, знищення.

5. Покупець надає свою згоду на передачу персональних даних третім особам без попереднього повідомлення Покупця, якщо це пов'язано з обробкою або доставкою замовлення Покупця.

6. Персональні дані обробляються до ліквідації сайту Інтернет Магазину.

7. Згода може бути відкликано Покупцем, шляхом направлення письмової заяви на електронну адресу нашого магазину

8. Ця згода діє весь час до моменту припинення обробки персональних даних, зазначених у п.6 і п.7 даного Згоди.